fredag den 9. januar 2009

Første uger i Washington DC

Nu er det tid til et første indlæg her på vores blog, hvor alle I der har lyst kan følge lidt med i vores liv her i DC. Det er ogsaa muligt at skrive smaa kommentarer til os - det vil vaere hyggeligt!

Tiden siden vi ankom for to uger siden er fløjet afsted. Vi startede jo med en uge på hotel midt inde i byen (nær Dupont Circle) - et meget hyggeligt kvarter lidt à la Østerbro med fine bygninger og mange små rækkehuse/byhuse og masser af caféer, restauranter og butikker. Emilie var også vild med det (hygger sig her på hotellets bløde "leopard"-tæppe)!




Vi var i gåafstand til White House, The Mall og Georgetown, så der var tid til lidt sigthseeing lokalt. Ved White House var de igang med at forberede indsaettelsen af Obama som den 44. amerikanske praesident. Hele byen er allerede paa den anden ende og der forventes 4 mio. besoegende paa selve dagen.















Vi havde også lejet en bil den foerste uge, så vi rigtig kunne udforske omraadet, bl.a. tage udflugter ud til Bethesda - den by vores lejlighed og Anders' arbejde ligger i (ca. tyve minutters kørsel fra centrum DC), se link: http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=washington+d.c&sll=37.0625,-95.677068&sspn=32.335236,56.25&ie=UTF8&ll=38.960477,-77.077332&spn=0.469851,0.878906&z=10.
Vi har selvfoeliglig ogsaa vaeret i IKEA... Turen blev til en heldagsudflugt, da vi nærmest skal møblere en hel lejlighed (billeder foelger, naar vi er kommet lidt mere paa plads). Det var trættende for alle og på turen hjem blev der da også tid til en lille blunder...















Lørdag den 3. januar fik vi saa vores lejlighed. Den er helt perfekt. Ligger i downtown Bethesda, som virker som en rigtig hyggelig forstadsby til DC. Der er alt indenfor raekkevidde - masser af mennesker og liv, restauranter, butikker og groenne omraader - og Anders kan gaa paa arbejde paa 3 minutter.. Emilie har faaet sit eget vaerelse og vi har faaet et walkin closet og eget badevaerelse (meget amerikansk)!
Alle tre har det rigtig godt - Anders nyder de sidste dage af sin ferie og Emilie og Charlotte er spaendte paa den hverdag, der venter!
Nu er bloggen i gang og vi vil skrive regelmaessigt. Glaeder os ogsaa til at hoere, hvad der sker hos jer!
Mange kaerlige hilsner fra
Familien (Franck) Faeste




























3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej alle tre

har sådan tænkt på jer, håber i har det super og drikker en starbucks med tilhørende muffin mens i sender os en venlig tanke.

Jeg sender en mail inden længe - er intentionen i hvert tilfælde. Sørg for at finde os på skype under min email, og også messenger.

Vi tales ved.

rikke sagde ...

Hej Anders,Charlotte og Emilie.
Vi glæder os til at høre mere fra jer...håber I fortsat har det godt.
Kh Rikke

Unknown sagde ...

Hej med jer!

Godt at se at I alle tre er landet godt i Guds eget land.
Jeg var nok gået efter en Porsche Cayman, men når der nu er kommet småfolk til er Jeep'en nok et meget godt valg, Andy.

Glæder mig til at høre meget mere fra jer!

/Kristjan (Mette hilser)