fredag den 16. januar 2009

Emilie 6½ måned




Blot et par nye billeder af Emilie. Hun er begyndt at sidde selv (2. januar). Og det kan hun ikke få nok af.. Til gengæld koster det også et par blå mærker hist og her - når trætheden melder sig er det nemlig ikke helt så nemt at holde balancen:-)




Og så er der tænder på vej - 2 stks i undermunden. Det har hun også selv opdaget og alt skal bides i.


Verden omkring hende er pludselig meget spændende og skal undersøges meget nøje. Som her en af julegaverne, som vi netop har fået sendt (kunne ikke lige være i kufferten).


Det bedste hun ved er dog, når mor og far skaber sig tossede og synger og klapper. Så nu har Charlotte og Emilie fundet et hold, vi skal prøve af - "Play & Music" - for børn i alderen 6-10 måneder. Det glæder vi os meget til. Måske vi begge kan få nye "legekammerater"...
Vi har lang weekend, da mandag er helligdag - Martin Luther King's Day - og tirsdag som bekendt jo er "Obama's Day". Bush har erklæret D.C. for værende i en eller anden form for undtagelsestilstand pga. al opmærksomheden om begivenheden og de deraf følgende trafikale og sikkerhedsmæssige udfordringer. Vi kommer nok kun til at følge det hele lidt på afstand, da det vist bliver "lidt hektisk" i centrum. Det er også blevet rigtig vintervejr - -8 grader - så man vil også gerne begrænse udendørsaktiviteterne lidt.
Rigtig god weekend til alle!

Ingen kommentarer: